Bylo vyhlášeno dodatečné přijímací řízení na vybrané bakalářské a navazující magisterské studijní programy

Dne 12. 4. 2024 bylo na základě rozhodnutí děkanky FF UK spuštěno podávání přihlášek v dodatečném přijímacím řízení na vybrané navazující magisterské studijní programy, u nichž se ke stanovenému termínu nepřihlásilo dostatečné množství uchazečů. Současně bylo k tomuto dni doplněno již dříve otevřené dodatečné přijímací řízení do bakalářského studia o program Asijská studia: Tibetanistika.

Přihlášky je možné podávat do 12. 8. 2024, přijímací zkoušky se budou konat 26.–30. srpna 2024, náhradní termín 2.–4. září 2024.

Podmínky dodatečného přijímacího řízení jsou shodné s podmínkami běžného přijímacího řízení na příslušný akademický rok s výjimkou stanovených termínů a předpokládaného počtu přijímaných. Výsledky obou řízení se vyhodnocují na sobě nezávisle.

Přehled všech bakalářských programů v dodatečném přijímacím řízení pro akademický rok 2024/25 naleznete zde (neučitelské) a zde (učitelské).

Přehled všech navazujících magisterských programů v dodatečném přijímacím řízení pro akademický rok 2024/25 naleznete zde (neučitelské) a zde (učitelské).


Související články