V Kampusu Hybernská se koná cyklus uměleckých akcí Microlab

Do 22. října 2023 na návštěvníky čeká série workshopů, debat, divadelních představení, filmových projekcí, hudebních improvizací, výstav a prezentací knih. Cyklus je předvoj Pražského mikrofestivalu, který se uskuteční 20.–22. října 2023.

Každý den od pondělí do soboty je od 12:00 do 16:00 otevřena výstava „We’re Not Angry, We’re Just Disappointed“, kde jsou vystavena umělecká díla autorů, jako je Andy Allen, Louis Armand, Jo Blin, Krotch, Michael John Rowland, Sadofsky & Trantina, Helena Sequens, Dan Trantina. Výstavu organizuje Jo Blin a Michael John Rowland, o scénografii se postaral kolektiv OBJECT:PARADISE.

Vždy po výstavě se od 16:00 do 18:30 konají různé umělecké workshopy. Od 19:00 do pozdního večera následují hudební nebo divadelní představení, filmové projekce a další workshopy.

Na pořádání akcí i následného Pražského mikrofestivalu se podílí dr. Louis Armand a dr. David Vichnar z Ústavu anglofonních literatur a kultur FF UK, doktorand slovanských literatur Aljažem Koprivnikarem, absolventi anglistiky na FF UK Vít Bohal a Michaela Černá, dále Tyko Say, Jo Blin, Michael Rowland a Sandra Paslawka.

Celý program naleznete na webových stránkách Microlabu.

Vstup je na všechny akce zdarma.


Související články