Podpůrná skupinová setkání a otevřený prostor pro studující a zaměstnance UK

V průběhu ledna je nabízí Fortna – klášter bosých karmelitánů (Hradčanské nám. 3). Nabídka vznikla ve spolupráci s vedením FF UK. Prostory jsou otevřené pro všechny, kteří to potřebují, včetně zaměstnanců a studujících z jiných fakult.

Otevřený podpůrný prostor

  • pondělí až čtvrtek od 9 do 20 hodin (od 2. 1. do 31. 1.), Hradčanské nám. 3 (zvonek „Fortna“)

Otevřený prostor kláštera pro zastavení se, pro setkání a povídání nebo i studium. Můžete přicházet individuálně i ve skupinkách. Pro studenty a zaměstnance UK je k dispozici zázemí, kde si můžete udělat čaj či kávu a posadit se sami nebo společně, k dispozici je wifi. Využívat můžete také další prostory kláštera (meditační místnost, kaple, zahrada, chodby).

Podpůrná skupinová setkání doprovázená psychoterapeuty

  • termíny několikrát týdně v průběhu celého ledna – viz rezervace zde, Hradčanské nám. 3 (zvonek „Fortna“)

Podpůrná setkání jsou otevřená pro všechny studenty a zaměstnance FF UK, případně jejich další blízké. Kapacita každého setkání je 20 míst, délka dvě hodiny. Rezervace místa na setkání zde – můžete přijít jednorázově i opakovaně. Podpůrné skupiny doprovázejí zkušení psychoterapeuti Ludmila Bartůšková, Alice Derflová, Petr Glogar, Zdeňka Hegrlíková, Ivana Jirmanová, Jaroslav Jirman, Helena Klímová, Vojtěch Kozlík a Dalibor Špok.


Související články