Bylo vyhlášeno 20. kolo Grantové agentury Univerzity Karlovy pro rok 2023

Soutěž GA UK je jedním z primárních zdrojů prostředků určených pro grantovou podporu studentské vědy na Univerzitě Karlově.

Soutěž je určena pro studenty magisterských a doktorských studijních programů. Projekty se podávají prostřednictvím aplikace GA UK, která bude zpřístupněna od 3. 10. 2022.

Žadatel může k danému termínu podat nejvýše jednu přihlášku v roli hlavního řešitele, celkem se může student podílet na řešení nejvýše tří projektů současně.

Uzávěrka podání nového projektu prostřednictvím aplikace je 24. 10. 2022. Termín uzávěrky je závazný pro všechny žadatele z Filozofické fakulty UK.

Podrobnější informace k soutěži naleznete na webu UK.

K soutěži bude uspořádán informační seminář, a to dne 5. 10. 2022 od 17:30 do 19:30 v místnosti P200 (hl. budova), kde bude prezentována příručka pro žadatele pro rok 2023 – příručku si zájemci budou moci stáhnout po semináři z fakultních stránek GA UK v menu napravo nad kontaktními údaji. Seminář se bude konat i online prostřednictvím aplikace MS Teams – pro připojení ke schůzce prosím využijte tento link.

Kontaktními osobami za Grantové oddělení jsou Monika Sechovcová (linka 397) a Jiří Tříska. V případě jakýchkoliv dotazů ohledně přípravy a podání grantových projektů se můžete obracet na ně.

 


Související články