Přijďte se podívat Na Karlovku

I letos Univerzita Karlova pořádá informační den pro všechny zájemce o studium, který proběhne již tuto sobotu 26. listopadu od 9:00 na Právnické fakultě UK (Praha 1, náměstí Curieových 7). Filozofická fakulta UK představí sebe i své programy v přednáškové místnosti 300 ve třetím patře od 10:00.

Zástupci všech jednotlivých fakult zde představí své fakulty a také zodpovědí nejrůznější otázky. Ať už vás zajímá přijímací řízení pro nadcházející akademický rok, možnosti ubytování a stravování, podmínky zahraničních studijních pobytů nebo si jenom chcete promluvit o studiu s někým, kdo už ví, jak to na Univerzitě Karlově chodí.

Chybět nebudou ani doprovodné přednášky, kde se například seznámíte se službami, které univerzita poskytuje studujícím se zdravotním či ekonomickým znevýhodněním a dalším, kteří se dostanou do těžké životní situace.

Aby akce nebyla jen o informacích, po celý den vás čeká zajímavý doprovodný program, který vám může usnadnit rozhodování, na který obor si podat přihlášku, nebo vás seznámí s činností nejrůznějších studentských spolků. Z FF UK se představí zástupci Studentské rady, spolek historiků FFabula, spolek překladatelů PŘETLaK a queer spolek Charlie.

Celý program naleznete zde. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.


Související články