e-Kniha týdne #04: Cambridge Studies in International Relations

Seriál Knihovny FF UK pravidelně přináší tipy na zajímavé elektronické tituly z nabídky UK. Doporučení tohoto týdne patří sérii Cambridge Studies in International Relations. Jak už napovídá její název – série se ve svých titulech zabývá všemi aspekty mezinárodních vztahů z různých perspektiv a různými metodologickými přístupy. Série může být přínosem zejména pro všechny studenty a badatele v oblastech mezinárodních studií a politologie.

Více o sérii

Série Cambridge Studies in International Relations je společnou iniciativou Cambridge University Press a British International Studies Association. Cílem série je publikovat nejlepší nová bádání v mezinárodních studiích bez ohledu na předmět, metodologický přístup nebo teoretickou perspektivu. Série se snaží přinést nejnovější teoretický pohled na mezinárodní vztahy, který se zabývá nejdůležitějšími problémy a výzvami globální politiky.

Přístup a odkazy

Série je přístupná na platformě Cambridge Core a nejpohodlněji se k ní lze dostat přes Portál e-zdrojů (viz níže).

⚠️ Pozor, titul je v rámci Cambridge Core přístupná na UK pouze do 12. srpna 2019 a poté se podle dat o využití rozhodne, zda bude titul pořízen formou trvalého nákupu (informovali jsme zde). Do 12. srpna ale máte možnost cokoliv z Cambridge Core stáhnout v plném textu ve formátu PDF či uložit do Kindle či cloudových úložišť.

  • Odkaz na Cambridge Core na Portálu elektronických zdrojů (funguje odkudkoliv), pro přístup k sérii využijte vyhledávací políčko. PŘEJÍT
  • Odkaz na celou sérii. Pozor, bude fungovat jen z univerzitních počítačů. PŘEJÍT
  • Více informací o elektronických zdrojích. PŘEJÍT

Seriál e-Kniha týdne

Seriál můžete pohodlně sledovat na této stránce. Pokud nechcete o žádné doporučení přijít, uložte si stránku do svých záložek, anebo můžeté taktéž sledovat Facebook Knihovny FF UK.


Související články