DeHYBernace. Přijďte přivítat začátek semestru do Kampusu Hybernská

Nový semestr je ideální chvílí k setkání: k tomu, abychom se společně nadechli před dalším startem a probrali, co nového FF UK připravuje, kam směřuje a co si myslí. A fakultou se rozumí i Kampus Hybernská, jehož probouzení do nového roku, postupná evoluce a rozšiřující se nabídka jsou dalšími tématy společné debaty.

DeHYBernace bude zahájena jízdou vedení fakulty od hlavní budovy FF UK do Hybernské 4, a to na růžových Rekolech. Jak si děkan a proděkanský tým poradí s nástrahami, s nimiž se potýkají cyklisté v centru Prahy? A jak rychle se zvládnou na bicyklech přepravit o tři ulice dál? To vše a mnohem více zjistíte chvíli po čtvrté v Kampusu Hybernská!

Zváni jsou všichni, kterým Kampus Hybernská slouží, tedy studenti, akademici a široká veřejnost včetně kolemjdoucích a zvědavěnakukujících, všichni, kdo s námi už spolupracují, nebo se spolupracovat chystají na nové vizi Univerzity pro 21. století v kampusu uprostřed města a pro město.

Přijďte se podívat, dát si kávu, poslechnout si dobrou muziku. Nechte se překvapit tím, co se chystá. Těší se na vás vedení fakulty v čele s děkanem doc. Michalem Pullmannem.


Jste zvědaví, jak si vedení FF UK poradí s jízdou na Rekolech? A co vy a cyklistika? Studenti FF UK si mohou Rekola vyzkoušet s 10% slevou na roční nebo měsíční členství: slevu získáte s kódem „dehybernujeme“; můžete pak být vyzváni k předložení ISIC karty. Kód je platný do 30. 6. 2018. Registrace je možná na webu rekola.cz.


Kdy? V úterý 27. února od čtyř do deseti. Kde? V Hybernské 4.

fffuk_topovy_banner_583x250_B


Související články